Facebook Pixel

Kompas Beograd

O nama

volite putovanja?

evropski gradovi. letovanja. kongresi. skijanje. banje. sajmovi. avio karte

Jedna smo od retkih agencija koja na ovim prostorima sa velikim uspehom posluje već više od 70 godina! Tačnije, ovo su godine našeg jubileja. Naime, davnog 1. jula 1951. godine, Vlada Republike Slovenije donela je uredbu kojom je osnovala turističku agenciju pod nazivom Putnik, koja je ubrzo promenila ime u KOMPAS, pod kojim postoji i dan danas.

U vreme osnivanja, postojalo je 10 poslovnica raspoređenih po tadašnjoj Jugoslaviji, da bi danas postojalo čak 20 poslovnica, ali ne samo na tlu Balkana. Danas KOMPASOVA međunarodna mreža obuhvata predstavništva širom sveta: u Austriji, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj, Poljskoj, na Skandinaviiji, u Sloveniji, Srbiji, Španiji, Sjedinjenim Američkim Državama. Čast nam je da smo mi jedino preostalo predstavništvo KOMPASA na tlu Srbije i da polažemo puno pravo na to ime.

Svih ovih godina, osnovni cilj koji nas je i održao bio je, pre svega, kvalitet usluga i zadovoljstvo naših putnika. Odgovornost i predanost poslu, uz pažljiv odabir poslovnih partnera i redovno izmirivanje obaveza, čine da KOMPAS Beograd važi za ozbiljnu agenciju kojoj putnici veruju i rado se vraćaju.

Uz organizaciju turističkih putovanja u inostranstvu u vidu prazničnih putovanja, letovanja, zimovanja, studentskih i đačkih ekskurzija, podjednako pažnju usmeravamo i na organizaciju poslovnih putovanja na međunarodne sajmove, kongrese i seminare iz raznih oblasti, kao i prodaju avio karata za sve zemlje sveta. Takođe, veliki deo poslovanja usmeren je i ka receptivnom turizmu prema strancima koji dolaze u Srbiju. U svetu smo poznati i po receptivnim uslugama koje pružamo strancima: rezervacija hotela u zemlji, usluge transfera, stručnih razgledanja i obilazaka, organizaciju raznih događaja, ručkova i večera, promotivne ture po Srbiji…

Još jedna stvar, koja nas izdvaja i razlikuje od drugih je briga o očuvanju životne sredine i ekologije. Agencija KOMPAS u tu svrhu više ne štampa kataloge, već se modernizuje, usavršava i svu svoju prezentaciju i programe nudi putem elektronskih kataloga.

Pažljivo odabran tim, dobro osmišljen plan poslovanja, dugogodišnje iskustvo, atraktivne destinacije, kreiranje turističke ponude prema potrebama putnika i poverenje naših dosadašnjih i budućih putnika su naš put ka daljem uspehu.

Na kraju, zahvaljujemo svim našim vernim putnicima koji su nam pomogli da istrajemo ovih punih 70 godina. U želji da ovo bude tek prvih 70 godina, pozivamo Vas da našem iskustvu poklonite svoje poverenje.

Vaš
KOMPAS Beograd