Bled

Beld

Bled - jedinstvena lepota jezera i njegove okoline, savršen geografski položaj na južnoj strani Alpa u blizini austrijske i italijanske granice, čine Bled idealnim turističkim mestom. Ukrašavaju ga tri dragulja: stari zamak, jezero i ostrvce s crkvom u njegovom središtu. Bledski grad, ćutljivi svedok njegove nekašdanje slave, ponosito stoji na steni iznad jezera, odakle posetioci imaju nezaboravan pogled na Bled i njegovu okolinu. Šumovite padine planine Jelovice i Pokljuke predstavljaju savršeno okruženje ovog mesta. Za vreme vedrih dana, mogu se videti i snegom pokriveni vrhovi Julijskih Alpa. Okolina Bleda poznata je po jedinstvenim prirodnim lepotama medju kojima je najlepša dolina rečice Vintgar. Razlog zbog kojeg se mnogi posetioci iz godine u go dinu vraćaju na Bled sigurno leži u njegovoj raznovrsnoj ponudi.

Krvavec je drugi po veličini ski centar u Sloveniji i udaljen je samo 25 km od Ljubljane. Smešten na vrhu Kalškog planinskog venca, ponosno širi svoje padine na njegove planinske livade, stvarajući sebi idealne uslove za skijanje. Ukoliko ste ljubitelj skijanja, spremite se za 100 snežnih dana, za skijanje na preko 106 ha, od čega je 56 ha pretvoreno u ski staze iskombinovanih na dužini od oko 35 km i 30 skijaških staza. Prvi lift u Krvavecu otvoren je 1958. godine, a danas 10 žičara na sat, preveze preko 13.500 skijaša i snoubordera. Nove gondole prevoze skijaše na vrh padine za manje od 7 minuta. Uzbuđenje čeka sve: početnike, rekreativce, profesionalce, a sve to praćeno je zabavnim programom.

PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja BLED ,Cenovnik br. 1 od 01.01.2020..pdf

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo