KemerVažno! Vezano za putovanja u Tursku

Poštovani putnici,

Od 1.01.2015. godine svi stranci koji ulaze u Tursku moraju imati pasoš čiji je rok važenja najmanje 60 dana duži od dana isteka vize ili dozvole boravka, odnosno dozvoljenog boravka bez vize (bezvizni boravak za naše građane je 90 dana u periodu od 6 meseci).

Turska - zemlja koja će vas zavesti mistikom Orijenta i jakim kontrastima. Raskošna arhitektura i bogatstvo prirode u čijoj se harmoniji neprestano prepliću staro i novo osvojiće vas na prvom koraku. Jedna od najposećenijih letnjih destinacija danas, izlazi na četiri mora – Crno, Mramorno, Sredozemno i Egejsko. Na turskoj obali dugoj oko 8300 km prepliću se peščane plaže sa zeleđem borovih šuma i mali mediteranski gradovi koji su centri kulture i zabave. U najpoznatijim turskim letovalištima nalazi se najveći izbor luksuznih hotela i hotelskih kompleksa. Sa svojim adutima ovi hoteli su nezaobilazan izbor za savršen porodični odmor.

Kemer se nalazi u Antalijskom zalivu, na obali sa tipičnom Mediteranskom klimom i toplim morem. Kemer je jedinstven po svojoj prirodnoj lepoti i kombinaciji mora, planina i borovih šuma na jednom mestu. Sve od obala Beldibija, pa do Tekirove su šljunkovite plaže specifične po kristalno bistroj vodi. Kemer je poslednjih godina postao mondensko letovalište, sa dobrim izborom kafića, klubova, restorana i marinom koju krase luksuzne jahte. U severnom delu grada je duga plaža sa šetalištem. U Kemeru imate sve potrebno za savršen odmor, od dobrih hotela, povoljne klime, gostoljubivih domaćina i bogatog noćnog života. Goynuk i Beldibi na severu i Kiriš, Camyuva i Tekirova na jugu Kemera su turistički centri za svačiji ukus.

KEMER HOTELI - PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja Kemer - avion 2020, cenovnik broj 19 od 24.02.2020..pdf

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo