AntalijaVažno! Vezano za putovanja u Tursku

Poštovani putnici,

Od 1.01.2015. godine svi stranci koji ulaze u Tursku moraju imati pasoš čiji je rok važenja najmanje 60 dana duži od dana isteka vize ili dozvole boravka, odnosno dozvoljenog boravka bez vize (bezvizni boravak za naše građane je 90 dana u periodu od 6 meseci).

Turska - zemlja koja će vas zavesti mistikom Orijenta i jakim kontrastima. Raskošna arhitektura i bogatstvo prirode u čijoj se harmoniji neprestano prepliću staro i novo osvojiće vas na prvom koraku. Jedna od najposećenijih letnjih destinacija danas, izlazi na četiri mora – Crno, Mramorno, Sredozemno i Egejsko. Na turskoj obali dugoj oko 8300 km prepliću se peščane plaže sa zeleđem borovih šuma i mali mediteranski gradovi koji su centri kulture i zabave. U najpoznatijim turskim letovalištima nalazi se najveći izbor luksuznih hotela i hotelskih kompleksa. Sa svojim adutima ovi hoteli su nezaobilazan izbor za savršen porodični odmor.

Antalija je atraktivan grad sa širokim bulevarima oivičenim palmama i lukom koja je osvojila brojne nagrade. Neverovatni pejsaži i oštri kontrasti odlikuju ovaj grad na obali. Slikovita oblast Kaleici sa uskim ulicama i drvenim kućama unutar starih zidina grada odiše istorijom. Otkrivena u drugom veku pre nove ere i od tada stalno naseljena, Antalija je bila pod vlašću Rimljana, Vizantijaca, Seldžuka, Otomana... Yivli minaret u centru grada, simbol je Antalije. Najvažnije džamije su Murat Pašina iz 16. veka i Tekeli Mehmet Pašina iz 18. veka. 130. godine izgrađena je prelepo dekorisana kapija u čast posete cara Hadrijana. Antalija zadovoljava sve potrebe turista uz mnoštvo prodavnica i bazara, kafića i restorana sa vrhunskom uslugom. Stare zidine odišu istorijom, a Arheološki muzej nudi bogatu postavku od paleolitskog doba do Otomanskog carstva.

ANTALIJA HOTELI - PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja Antalija,Lara - avion 2019, cenovnik broj 11 od 26.02.2020..pdf

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo