Olimpska regijaPARALIA
Paralia je popularna destinacija i letovalište u Grčkoj. Paralija je posebno popularno odredište među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp, što utiče da se i u najtoplijim letnjim noćima lepo spava. Na ulicama možete čuti srpski jezik, kao da ste kod kuće. Na plaži zlatnožutog peska dugačkoj oko 10 km, postoje svi uslovi za odmor i zabavu, suncobrani, ležaljke, sportovi na vodi… Grčki Las Vegas kako je još nazivaju, Paralija je popularna zbog vesele atmosfere i dobrog noćnog provoda kao i originalnih, starih taverni u kojima možete probati tradicionalna grčka pića i hranu.
OLYMPIC BEACH
Olympic Beach je malo, mirno mesto, opasano parkom punim zelenila, udaljeno od Soluna 70 km, i samo 6 km od velikog trgovačkog centra Katerinia. Široka peščana plaža duga 2.5 km, koja se pruža sve do Paralije, idealna je za sve koji ne vole gužvu, a sa druge strane, mogućnost da se za petnaest-dvadeset minuta šetnje (ili još brže autobusom ili vozićem) stigne do paralijskih prodavnica, čini da se sve više gostiju odlučuje da baš ovde provede svoj odmor. Mogućnost organizovanja izleta do Soluna, Atine, Halkidikija, manastira Meteori, Olimpa, učiniće Vaš boravak u Olympic Beach-u nezaboravnim.

 

OLIMPSKA REGIJA APARTMANI - PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja OLIMPSKA REGIJA,Cenovnik br. 1 od 28.10.2019..pdf

Opisi hotela

Opis apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo