HOTEL KRALJEVI KONACISmešteni 100 metara od centra Zlatibora i zlatiborskog jezer. Apartmani Kraljevi konaci imaju i restoran u kojem se služe jela domaće kuhinje. Jedinice za samostalan boravak/sa opremom za samostalnu pripremu hrane nude besplatan bežični internet. Obudovica, mala ski staza, udaljena je 1 km.
Svi apartmani sastoje se od dnevnog boravka i prostora za sedenje sa televizorom. Takođe, svi su opremljeni opremom za pripremanje hrane i sa trpezarijom. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine jedinice gledaju na jezero.
Najbliži bar možete pronaći na 50 metara, a prehrambenu prodavnicu na 100 metara od objekta. Pijacu možete pronaći na 400 metara od objekta.Apartmani Kraljevi konaci imaju i vrt i zajedničku terasu. Sezonski otvoreni bazen udaljen je 50 metara. Ski staza Tornik nalazi se na 7 km od objekta. Gosti mogu koristiti besplatan parking.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavoplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjekopaonik-zeleno

 bansko2016grcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo