Terme Laško

Laško, udaljene 540 km od Beograda i 12 km od Celja, su zdravstveno turistički termalni centar u središtu Slovenije i idealno polazište za izlete širom Slovenije. Još u rimsko doba u lekovita termalna izvorišta uz reku Savinju, dolazili su rimski legionari, a za vreme vladavine austrougarskog cara Franje Josipa I, pitoreskni gradić Laško, postaje mondensko lečilište. Najnovija istraživanja pokazala su da voda iz laških termi, osim blagotvornog hemijskog sastava, ima i povoljno bioenergetsko dejstvo što je značajno za uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu. Blagodatni jonski sastav i pravilan oblik kristala već 155 godina brinu o ponovnom uspostavljanju zdravlja i dobrobiti organizma.

Termalni centar, najveća atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smeštenih pod velikom staklenom kupolom koja se leti otvara, a u zimskim večerima blista zahvaljujući svetlosnim efektima. Iznad bazena s veštačkim talasima, toboganom i brzom rekom nalaze se i tri »viseća« whirlpoola. Zimi je posebno zanimljivo kupanje u otvorenom bazenu sa zagrejanom vodom (temperatura je od 32 do 34 stepena) projektovanom u obliku kristala, s pogledom na zvezdano nebo.

Zdravstveno termalni centar Laško je specijalizovan i kompletno opremljen centar koji ima mogućnost ponude razne vrste terapije: hidroterapija (kupka Hubbard, zatvoreni i otvoreni bazeni sa termalnom vodom, terapeutski bazeni), kineziterapija, elektoterapija, termoterapija sa blatom I hiperbarična terapija. Centar takodje svojim gostima omogućava korišćenje usluga gde ima više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna "1001 noć", razne finske saune: klasična, sa kristalima, kromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija. Moguće je probati iskusno tuširanje, bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i telo, pedikir i manikir, razne masaže kao što su anticelulit, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenom, indijanska masaža i masaža glave.

PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja Terme Lasko -,Cenovnik br 1od 15.01.2018..pdf

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo