SKIATHOS PALACE 4*, KoukounariesLokacija: Hotel se nalazi se na uzvišenju oko tri stotine metara od čuvene Kukunaries plaže i ima pogled na Strofilija jezero, koje zajedno sa Kukunaries zalivom čini zaštićeni prirodni rezervat. Hotel se nalazi iznad sopstvene plaže (Martha Beach, 150 metara), a stanica lokalnog autobusa za Skiatos je u neposrednoj blizini (oko 100 metara).
Hotelska ponuda: restoran, hotelska taverna sa morskim i grčkim specijalitetima, bar pored velikog bazena sa fantastičnim pogledom na zaliv i ostrvo Evia, dečji bazen, kafeterija, ležaljke sa peškirima i suncobranima, dečje igralište, sefovi na recepciji, internet kutak, prodavnica suvenira, stoni tenis, sportovi na vodi, ronilačka škola u blizini, parking. Kukunaries plaža nosi Plavu zastavu i jedna je od najlepših plaža, ne samo u Grčkoj, već i u Evropi. Na plaži postoji mogućnost sportova na vodi, ležaljke i suncobrani koji se naplaćuju, ima puno barova, ali i prirodne borove hladovine.
Soba: Standard soba: sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom, telefonom, TV-om, internetom (uz doplatu), mini barom. Modern soba: sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom, telefonom, TV-om, internetom (uz doplatu), mini barom, balkonom. Modern soba sa pogledom na more: sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom, telefonom, TV-om, internetom (uz doplatu), mini barom, balkonom. Sve sobe imaju pogled na more. Superior soba sa pogledom na more: sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom, fenom, telefonom, TV-om, internetom, mini barom, balkonom. Sve sobe imaju pogled na more.
Usluga: polupansion - doručak/večera - buffet servis (samoposluživanje).
www.skiathos-palace.gr

Opisi hotela i apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo