VILA FANTASIA- U CENTRU !
Lokacija: Vila Fantasia se nalazi na idealnoj lokaciji. Smeštena je u „slepoj” ulici izmedju centra grada i plaže. Udaljena je oko 200 metara od pešačke zone centra Skiatosa, odnosno oko 500 metara od luke. Velika, Megali Amos, plaža je na svega oko 400 metara i pripada grupi najlepših plaža ostrva.
Opis: Vila Fantasia raspolaže dvokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim, dupleks apartmanima. Dvokrevetni studiji su na prvom spratu i imaju prolaznu terasu sa garniturom za sedenje. Dupleks apartmani su u prizemlju, imaju tri spavaće sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo, dva klima uređaja i deo dvorišta kao terasu ( neograđena terasa ). U jednoj od spavaćih soba se nalazi prozor koji ne gleda na dvorište već na mali svetlarnik. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo ( tuš / WC ), TV, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta ( 6 EUR po danu / po klima uređaju ).

Opisi hotela i apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo