VILA MESINISLokacija: Vila Mesinis se nalazi u gradu Skiatosu, u delu koji se naziva Agios Fanuris, u veoma mirnom okruženju, na uzvišenju iznad grada i ima fantastičan pogled na grad, zaliv i okolna ostrva. Nalazi se na oko 5 – 7 minuta hoda od samog centra, a toliko je udaljena je i od plaže Megali Amos. Najbliži restoran udaljen je samo 100 metara, a autobuska stanica i najbliži supermarket udaljeni su 250 metara.
Opis: Izuzetan objekat. Veoma kvalitetno sagrađen, uz korišćenje luksuznih materijala, dobro održavan I čist.
Sve smeštajne jedinice su prostrane, funkcionalne I svetle. Vila Mesinis raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim I četvorokrevetnim studijima, dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem (sofa na razvlačenje), kao i četvorokrevetnim apartmanima.
Jedan od studija ima prolaznu terasu, u cenovniku je posebno obeležen, i prodaje se po nešto nižoj ceni.
Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (TUŠ / WC), TV, balkon, kao I klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 EUR po sobi, po danu). Vila ima I WI-FI internet konekciju.
www.messiniskiathos.gr

Opisi hotela i apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo