VILA AGALOS- SA BAZENOM !!!
Lokacija: Vila Agalos se nalazi u blizini plaže Kolios, na oko 6,5 km od grada Skiatosa. Od plaže Kolios je udaljena samo 150 metara. Najbliža autobuska stanica udaljena je 20 metara, a budući da se nalazi na sredini puta koji povezuje grad Skiatos sa plažom Kukunarijes, predstavlja odličnu startnu poziciju za obilazak ostrva.
Opis: Vila Agalos se nalazi u prostranom, lepo održavanom dvorištu sa mediteranskim rastinjem. Vila ima i bazen sa posebnim delom za decu, bar i ležaljke pored bazena, dečije igralište, teniski teren ( koristi se uz doplatu ), sto za bilijar. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem. Pomoćni ležaj je istih dimenzija kao i standardni, ali na rasklopivoj metalnoj konstrukciji.
Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo ( TUŠ / WC ), TV, sef, balkon, kao i klima uređaj čije je korišćenje UKLJUČENO U CENU.
www.agallosstudios.gr

Opisi hotela i apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo