VILA MANOLAS- SA KORIŠĆENJEM BAZENA!!!
Lokacija: Vila Manolas se nalazi u gradu Skiatosu, prema aerodromu, na oko 500 metara od strogog centra, oko 150 metara od mora, ulice barova i restorana. Od glavne autobuske stanice je udaljena oko 250 metara, a od najbliže plaže, Megali Amos, nešto manje od 2 kilometra ili 4 autobuske stanice.
Opis: Vila Manolas je smeštena u lepom dvorištu sa mediteranskim rastinjem i cvećem, a dvokrevetni i trokrevetni studiji su u prizemlju. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ležaja (dvokrevetni + 1 fotelju na otvaranje), kupatilo i lepe terase sa garniturom za sedenje. Svi studiji u vili Manolas su opremljeni TV - om i klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta – 6 EUR po sobi, po danu ). Pored vile se nalazi mali sportski (teniski) centar u kome svi gosti vile Manolas mogu besplatno koristiti bazen (uz obavezu jednog pića). Vila Manolas ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga. Najbliži mini market je udaljen oko 200 metara, a restoran oko 150.

Opisi hotela i apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo