MARBELLA BEACH 5*Lokacija: Okružen bujnim zelenim rastinjem, na plaži u mestu Agios Janis Peristeron, nalazi se luksuzan hotel Marbella. Udaljen je oko 15 km južno od grada Krfa (14 km od aerodroma). Hotel je renoviran 2012. godine.
Sadržaj: recepcija, 3 restorana (glavni, pored bazena i na plaži), 3 bara (1 na bazenu i 2 na plaži), 5 bazena sa morskom vodom, teretana, sauna, masaže, bežični internet u javnim prostorijama (besplatno), rent a car, menjačnica, prodavnice, suvenirnica, mini disko, sala za konferencije, parking.
Sport i zabava: tim animatora za dnevnu i večernju animaciju, organizacija tematskih muzičkih večeri, žurke na plaži, boćanje, streljaštvo, kartanje, tereni za fudbal, košarku, odbojku, joga, aerobik i akvabik, razni sportovi na vodi, skuba ronjenje..
Za decu: igralište, mini klub, bazen, animatori, dečiji meni, čuvanje dece na zahtev (uz doplatu).
Sobe:sa kupatilom (tuš ili kada / WC), fenom za kosu, klima uređajem, satelitskom TV sa radio kanalima, telefonom, besplatnim bežičnim internetom, mini barom, aparatom za čaj i kafu, sefom i balkonom ili terasom sa garniturom za sedenje. Prosečna kvadratura standardnih soba je oko 30 m2, a porodičnih oko 45 m2.
Usluga: polupansion. Mogućnost doplate za pun pansion, pojačani pun pansion ili ultra all inclusive.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo