IPOMEA CLUB 4* - CAPO VATICANOLokacija: Hotel je udaljen 12 km od Tropea-e, na sopstvenoj peščanoj plaži, u blizini mesta Capo Vaticano u zalivu Santa Maria di Ricardi. Udaljen je od aerodroma Limezia Terme 65 km.
Smeštaj: U sklopu hotela nalazi se 5 manjih zgrada okruženih zelenilom. Hotel poseduje 45 soba i 10 apartmana. Comfort, classic i superior sobe su opremljene: klima uredjajem, mini barom, telefonom, sefom, sat TV, kupatilom, fenom. Comfort sobe nemaju balkon, imaju pogled na brdo. Classic sobe, neke imaju balkon, ne sve, pogled na brdo ili na more. Superior sobe imaju balkon i pogled na more.
Dodatni sadržaj: U sklopu hotela nalazi se bazen, 2 restorana, bar, restoran na plazi, parking, beauty centar, rent-a-car, ležaljke i suncobrani na privatnoj plaži uključeni u cenu. Pica tokom obroka nisu ukljucena u cenu.Napomena: Hotel ima sobe koje su prilagodjene i opremljene za osobe sa invaliditetom.

 

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo