VILA EMILYLokacija: Nalazi se u centru mesta, na oko 50m od marine i oko 250m o d plaže Galikos Molos u Sivoti. U okviru vile se nalaze studiji opremljeni u tradicionalnom stilu sa LCD - tv. Vila ima sopstveni parking. Zbog svoje centralne pozicije, blizine marketa, taverni i barova, idealna je za porodice, kao i za parove koji žele da kvalitetno provedu svoje letovanje u Grčkoj.
Tip smeštaja: 1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja. 1/2+1 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva obična ležaja i fotelja na razvlačenje. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, tri obična ležaja i jedan krevet na rasklapanje. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa dva obična ležaja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja. 1/4 duplex - u j ednoj prostoriji kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji bračni ležaj. 1/5 duplex - u jednoj prostoriji kuhinja i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji dva obična leža ja. 1/5+1 duplex - u jednoj prostoriji kuhinja, jedan običan ležaj i jedan kanabe, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji dva obična ležaja. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu, osim u 1/5 i 1/5+1 duplex apartmana, gde je doplata za kor išćenje klima uređaja 5 € po danu i duplexu.
GPS KOORDI NATE: 39°24'28.7"N 20°14'24.5"E

 

Opisi apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo