VILA ARETILokacija: vila Areti je udaljena oko 500m od centra mesta, oko 1km od marine i najbliže plaže Zavia. Vilu karakteriše izuzetno dobra lokacija, na samo 6 - 7 minuta hoda do centra mesta. U nepsrednoj blizini vile se nalaze dva supermarketa i pekara. Vilu okružuje lepo uređeno dvorište sa dosta zelenila i ima osvetljen parking prostor. U s klopu vile se nalaze vrlo komforni četvorokrtevetni apartmani. U ovoj luksuznoj vili ćete u potpunosti uživati na letovanju u Grčkoj.
Tip smeštaja: 1/2 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj. 1/3 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, običan ležaj i kanabe, u drugoj prostoriji bračni ležaj. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standar da. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.
GPS KOORDINATE: 39°24'25.1"N 20°15'03.4"E

 

Opisi apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo