HILTON RESORT 5* - HURGADAHotel Hilton Hurgada Resort  sastoji se od glavne dvospratne zgrade koja služi samo za prijem gostiju (recepcija), šest trospratnih zgrada i kompleksom dvospratnih vila. Hotel je udaljen oko 5 km od aerodroma, a oko 7 km od Sakale, i nalazi se u neposrednoj blizini pešačke zone. Hotel ima lepu peščanu plažu i jedan je od najpopularnijih porodičnih hotela sa veoma dobrom uslugom, servisom i lepim, modernim sobama, kojih ima oko 390. Standardne sobe u hotelu imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, internet, mini frižider, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Maksimalno jedan dodatni ležaj moze se ubaciti u standardnu sobu, kako se ne bi remetio komoditet i konfor sobe.
Od sadržaja hotel ima veliki glavni restoran i nekoliko a la carte restorana sa ponudom vise jela iz razlicitih  kuhinja, nekoliko barova uključujući, jedan na plaži i pored bazena, bazen sa odvojenim delom za decu, prostor za animaciju, diskoteku, vise prodavnica i butika, menjačnice.
U okviru hotela deci je na raspolaganju  deciji bazen, igralište, mini diskoteka, a za odrasle u ponudi su i mnogbrojne sportske aktivnosti:  stoni tenis, teniski tereni, sportovi na vodi, škola ronjenja, kao i  fitnes centar.

http://www3.hilton.com/en/hotels/egypt/hilton-hurghada-resort-HRGHRHI/index.html

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo