Položaj hotela: hotel Barcelo Pueblo Park nalazi se u samom centru Playa De Palme i samo 200 m od plaže, svetski poznate 5km dugačke peščane plaže i bisera ostrva Majorka. Svojim položajem je odvoje i smešten u mirnom delu, ali i blzu ulica sa zabavom i prestižnih diskoteka koje su uglavnom locirane u središtu Playa de Palme, a do glavng grad ostrva Palma de Mallorca udaljen je samo 15 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: bazen sa delom za decu i sunčanom terasom sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, unutrašnji bazen, restoran, snack bar, fitness studio, tursko kupatilo, sauna, wi-fi internet u zajedničkom prostoru, sef boksove (uz doplatu).
Sobe:  hotel raspolaže sa 276 komfornih i moderno opremljenih soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, wi-fi internet (uz doplatu), sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion - doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo