Položaj hotela: hotel Gran Fiesta poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi i plaži Playa de Palma, svetski poznate 5km dugačke peščane plaže i bisera ostrva Majorka. Svojim položajem prema moru je odvojen od brojnih tržnih centara, ulica sa zabavom i prestižnih diskoteka koje su uglavnom locirane u središtu Playa de Palme, a od glavnog grad ostrva Palma de Mallorca udaljen je samo 14 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: bazen sa delom za decu, pool barom i sunčanom terasom sa ležaljkama i suncobranima, unutrašnji bazen sa đakuzijem, sauna, hotelsi restoran, snack bar, wi-fi internet u zajedničkim prostorijama.
Sobe:  hotel raspolaže sa 240 komfornih i moderno opremljenih soba. Sve sobe sadrže: klima uređaj, TV sa satelitskim programima, mini bar, sef, kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion - doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo