Položaj hotela: veliki porodični hotel sa ogromnim sopstvenim parkom, nalazi se uz prelepu promenadu i na početku svetski poznate 5km dugačke peščane plaže (udaljen oko 50m) pod zajedničkim imenom Playa de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Playa de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lepi gradić Ca’n Pastilla sa mnoštvom restorana, prodavnica, marinama i šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Playa De Palma i glavni grad ostrva Palma de Malorrca koji je udaljen samo 9km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: bazen za odrasle, bazen za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, zatvoreni bazen, restoran, bar, snack bar, igraonica za decu, vrt sa preko 3000 kvadratnih metara, teniski teren, stoni tenis,  pikado, teren za mini golf, usluge pranja veša, frizerski i kozmetički salon, wi-fi internet.
Sobe: hotel raspolaže sa 305 soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sefom (uz doplatu), kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion - doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo