SOL KATMANDU PARK & RESORT 3*Položaj hotela: hotel je smešten samo 250m od velike peščane plaže u zalivu Magalufa. Okružen je brojnim kafeterijama, prodavnicama i mestima za zabavu. Od glavnog grad ostrva Palma de Mallorca udaljen je 15 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja. Neposredno do hotela smešten je veliki zabavni „Katmandu“ park. Za goste hotela slobodan ulaz tokom dana i ekskluzivan popust za korišćenje zabavnog parka u večernjim satima.
Hotelski sadržaj: veliki bazen, bazen za decu, prostrana sunčana terasa sa pool barom, suncobranima i ležaljkama, restoran, snack bar, dnevni i večernji animatorski program, teniski teren, dečje igralište, dečji klub, disko pub, wi-fi internet u zajedničkom prostoru.
Sobe: devetospratni hotel, raspolaže sa 422 komfornih standardnih i porodičnih sobe. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, balkon. Porodična soba ima dva standardna ležaja + 2 kreveta na sprat.
Usluga: polupansion - doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo