FERGUS TOBAGO 3*Položaj hotela: hotel je smešten u srcu Palma Nove i može se pohvaliti sa sa najlepšim položajem u Palma Novi, u oblasti Calvia. Nalazi se na maloj uzvišici iznad peščane plaže, okrenut prema moru, a pozicija omogućava gostima da se nalaze na udaljenosti lagane šetnje do svih atraktivnih mesta Palma Nove, Magalufa, Western Water Park-a i Poniente Golf kluba. Lokalne atrakcije Marineland i Puerto Portals Marina takodje su u neposrednoj blizini. Specifičnost ovog položaja i sama organizacija u hotelu garantuje  intiman odmor u centru svih zbivanja najpoularnijeg majorkanskog letovališta. Od peščane plaže Palma Nove udaljen je samo 50-tak metara. Glavni grad ostrva Palma de Majorka udaljen je 16km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: veliki bazen, manji bazen za decu, sa prostranom i atraktivnom sunčanom terasom sa pool barom, suncobranima i ležaljkama, restoran, snack bar, dečja igraonicu, wi-fi internet u zajedničkom prostoru.
Sobe: hotel sa svojih sedam spartova raspolaže sa 274 soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion - doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo